ARKIV 2019


Informationsblad för december

Informationsblad för december finns nu att läsa.

Läs mer

Etableringen på fotbollsplanen flyttar

Eftersom en granne till föreningen har stört sig på byggbodar och presenningar så kommer våra entreprenörer för fönsterbyten och sanering att flytta bort från fotbollsplanen vid Västra Banvägen 14. Flytten kommer att avslutas senast 2020-02-14.


Fönsterbytet gör uppehåll

FMS kommer att göra ett planerat uppehåll av fönsterbyten mellan 14 december – 14 januari.


Motioner till stämman

Motioner till nästa års föreningsstämma, som äger rum 2020-04-29, ska vara inlämnade senast 2020-02-28. Lämna i brevinkastet på Åkersbergavägen 1B eller skicka ett mail till info@brfsparet.se.


Stölder på parkeringen

Helt nya däck stals natten mot fredag den 29 november från en bil som stod parkerad på parkeringsplatsen vid Västra Banvägen 16-18. Kontakta Polisen eller föreningen om du sett eller hört någonting!


Angående föreningens tvättstugor

1. Många av tvättstugorna är i dåligt skick, både vad gäller utrustning och avlopp, väggar, golv, tak.

2. Under nästa år kommer avloppen i ungefär hälften av våra hus att renoveras, och därefter planeras renovering av väggar, golv och tak i de aktuella tvättstugorna. Detta är mycket kostsamma underhålls åtgärder och under arbetena kan de tvättstugor som åtgärdas inte användas.

3. Vi behöver veta hur mycket de olika tvättstugorna används, så vi kan avgöra hur arbetena skall planeras in tidsmässigt, och hur alternativa tvättstugor under renoveringstiden kan ordnas.

4. Styrelsen sköter föreningens fastigheter och ekonomi. Under de senaste åren har vi minskat driftkostnaderna genom att byta till treglasfönster (+tilläggsisolerat höghusens väggar) och modernisera undercentraler. De flesta fläktarna är utbytta och vi planerar att installera värmeåtervinning i höghusen samtidigt som de gamla fläktarna byts ut. Vid kommande årsmöte kommer vi att informera om effekterna av dessa åtgärder. Tomma förråd och lokaler har hyrts ut för att öka föreningens intäkter. Vi funderar över ytterligare olika åtgärder för att minska driftskostnaderna, bl.a. vad gäller sopor, elförbrukning och tvättstugor samt att öka intäkterna. På så sätt kan föreningens årsavgifter hållas nere.

5. I vår förening är det relativt få lägenheter per tvättstuga och i framtiden kanske det kan vara möjligt att minska på antalet tvättstugor så det blir fler lägenheter per tvättstuga utan att vi behöver tumma på bekvämligheten för oss boende. Sådana åtgärder kan förstås genomföras endast om ett framtida årsmöte beslutar detta. Styrelsen behöver veta hur läget är i dag samt visa på fördelar och nackdelar av en ev. minskning av antalet tvättstugor och för det behövs bl.a. användarstatistik.
Det är en framtidsfråga om antalet tvättstugor ska minskas och styrelsen har inte fattat något beslut om att lägga fram ett sådant förslag.

Bengt Lindberg, ordf BRF Spåret Åkersberga


Informationsblad för november

Informationsblad för november finns nu att läsa.

Läs mer

Till Er på Västra Banvägen 16

Nu är vi klara med asbestsaneringen.
Vi kommer att fortsätta med tilläggsisolering av utfacknings- och balkongväggar.
Detta innebär att fönster måste hållas stängda under dagtid mellan klockan 7:00 – 17:00.
Balkongerna får inte användas och balkongdörrarna kommer att plomberas utifrån.


Hantering av mellanglas persienn i höghusen

Hur man hanterar mellanglas persienn i våra nya fönster i höghusen kan ni läsa om på vår sida med manualer/instruktioner.


Vattenläcka Västra Banv 2

Grävarbeten pågår/kommer att påbörjas vid Västra Banvägen 2-4 för att åtgärda en vattenläcka.
[2019-11-03]


Asfaltering Västra Banvägen 14

Den 4-5 november kommer en efterlängtad asfaltering att ske på infartsvägen till Västra Banvägen 14.


FÅGELSTOPPARE

FLYTT AV BILAR

Under perioden 30/10-1/11 kommer fågelstoppare att monteras på alla lyktstolpar på parkeringarna utefter Västra Banvägen. De som har parkering under stolpe och de två platserna bredvid (3 platser vid varje lykt- stolpe) kan parkera på det inhägnade området som SL hyr av oss. En entreprenör kommer med en skylift för att genomföra arbetena 31/10 kl 7.00 och tills dom är klara.

STYRELSEN
[2019-10-23]


Bluffbesök

Okända personer har knackat på hos boende på Västra Banvägen 12 och 14 och sagt att de skall komma in och sanera i köket. Detta är bluff!

Eventuella besök för arbeten i lägenheter aviseras alltid innan.

Sanering pågår i hus VB 16 och den görs utifrån.

Styrelsen
[2019-10-14]


Informationsblad för oktober

Informationsblad för oktober finns nu att läsa.

Läs mer

Till dig som har parkeringsplats

Under vecka 43 kommer SL att asfaltera delar av vår parkering vid Västra Banvägen 14 till 20. Under arbetena får inga bilar stå där.

Under hela veckan, med början den 21/10, kan ni ställa era bilar på den inhägnade parkeringen vid Västra Banvägen 12, dvs den som vi hyrt ut till SL. Dom låser upp de två grindarna så ni kan stå där under hela veckan. Om det mot förmodan blir fullt där finns andra parkeringar i närheten, t.ex. infartsparkeringarna och utefter en del gator.

Arbetena beräknas bli klara fredag 25/10.
[2019-10-08]


Telenor uppdaterar kanal-listan tisdag 8 oktober

Nästa tisdag, den 8 oktober, flyttar vi fram hd-kanalerna i din kanallista. Då blir det enklare för dig att hitta de kanaler som har allra bäst bild och ljud. Förändringen är självklart kostnadsfri och din bindningstid påverkas inte.

Din tv-box uppdaterar kanallistan automatiskt. Om något skulle krångla kan du behöva fabriksåterställa din tv-box. Det kan du enkelt göra själv.

Har du en CA-modul i din tv?
Om du som tittar direkt via din tv upplever problem kan du behöva göra kanalsökning.

Ha det fint så länge!

Vänliga hälsningar
Telenor

Läs mer

Container för grovsopor

Höstens container för insamling av grovsopor kommer att finnas på plats på lördag och söndag den 5-6 oktober mellan klockan 13-15 vid Västra Banvägen 22. Hjälp med sortering kommer att finnas.


Asbest sanering Västra Banvägen 16

Ny information till boende på Västra Banvägen 16 finns på vår sida för fönsterbytet. [2019-10-02]


Lämna in ditt miljöfarliga avfall och småelektronik

Besök den mobila miljöstationen på Stationsvägen 51-57 på torsdag 26 september mellan klockan 18.00-20.00 för att lämna in miljöfarligt avfall och småelektronik (upp till mikrovågsugns storlek). Läs mer på Roslagsvattens hemsida.


Fem tvättstugor avstängda torsdag den 19 september

På torsdag den 19 september med början kl 07:00 kommer ett nytt torkskåp att installeras i tvättstugorna på Västra Banvägen 4B, 16, 18, 20 och 24B. Det kommer inte att gå att tvätta under den dagen. Obs! Gäller endast dom 5 nämnda tvättstugorna.


Månadsbrev för september

Månadsbrev/Informationsblad för september finns nu att läsa.

Läs mer

Gårdsfesten lördag 31 augusti

Den årliga gårdsfesten gick av stapeln i lördags (31/8).
Tack Karin Göras för bilder och till Jaqueline Ancorini som med stort engagemang ser till att den uppskattade traditionen lever vidare. Tack också till alla som hjälpt till, ingen nämnd, ingen glömd.


Upprustning av lekplats

Nu är lekplatsen på Västra Banvägen 14 klar. Nya gungor, ny sittbräda i sandlådan och lekställningen är reparerad och ommålad. Lekplatsen tillhör alla, dvs även de som inte bor i närheten. Alla barn i vårt område är välkomna att vistas där.


Månadsbrev för augusti

Månadsbrev för augusti finns nu att läsa.

Läs mer

Trivselreglerna är uppdaterade

Efter en omröstning på den senaste föreningsstämman fattades det ett beslut om att ett rökförbud på balkonger och uteplatser skulle införas i trivselreglerna. Styrelsen har nu verkställt stämmans beslut – trivselreglerna är uppdaterade.

Läs mer

TV och bredband OK efter avbrott

Natt mot fredag 14 juni, kl. 00:52-02:52 låg bredbandet och TV från Telenor nere pga ett oplanerat avbrott. Drabbade förutom vår förening även stora delar av Åkersberga.


Månadsbrev för juni

Månadsbrev för juni finns nu att läsa.

Läs mer

Falska telefonsamtal

Det kommer rapporter från flera boende om falska telefonsamtal där man under olika förevändningar vill ha koden till porten i huset. Man säger att man har blommor till en granne t.ex. Samtalet är falska och ni ombeds att inte lämna ut portkoden. Hänvisa gärna till föreningens hemsida där det finns kontaktuppgifter till Brf Spåret, om man är påstridig.


Åkersberga stadsplan

Vi har nu bildat en informationsgrupp från styrelsen (Bengt Lindberg, Jacqueline Ancorini) och medlemmar (Gunilla Arefall, Alf Engding, Anita Wikman).

Om du har synpunkter på stadsplanen för Åkersberga stad tar vi gärna emot dem på e-post till: synpunkt.stadsplan@brfsparet.se

Du kan även lämna synpunkter på papper i föreningens brevlåda, Åkersbergavägen 1B.

De synpunkter som kommer in före midsommar 2019 kommer vi att skicka vidare till planeringsarkitekten på Österåkers kommun.

Synpunkter och frågor kan lämnas även efter midsommar. Gruppen kommer att bevaka vad som händer med stadsplanen i framtiden.

Stadsplanen för Åkersberga hittar ni här.


Dax för sanering Västra Banv. 18

Snart har byggnadsställningen rests klart kring Västra Banvägen 18. Det innebär att saneringsarbetet kan börja. Klicka på ’Läs mer’ nedan för viktig information om saneringsarbetet och var nycklar kan lämnas om du/ni inte är hemma (Gäller alltså endast boende VBV 18).
Obs! Onsdag den 12 juni är ett viktigt datum!

Läs mer

Protokoll Föreningsstämman

Föreningsstämmans protokoll är nu justerat och klart.

Läs mer

Presentationen från Öppet hus – fönsterbyte VBV 12-18

Här hittar ni det som presenterades på Öppet hus om kommande fönsterbyte på Västra Banvägen 12-18.

Läs mer

Månadsbrev för maj

Månadsbrev för maj finns nu att läsa.

Läs mer

Lekstugan VBV 24B

För ungefär en månad sedan så upptäckte vi att taket på lekstugan på Västra Banvägen 24 hade gått sönder. Det var flera ruttna brädor och takpappen hade lossnat. En boende anmälde sig som volontär att laga lekstugan. Nu är den klar och ser nästan ny ut – taket är lagat, fönstret, staketen runt förstukvisten och dörren är målade.
Ett stort tack till stugfixaren!
[2019-05-05]


Informations-möte om sanering och fönsterbyte i höghusen VBV 12-18

VÄLKOMMEN TILL ÖPPET HUS.

Dag: Onsdag den 8 maj
Tid: 17.00-18.30
Plats: Folketshus. Lokal Trälhavet.
Tillsammans med FMS Bygg AB kommer representanter från styrelsen att finnas på plats för att svara på frågor om hur arbetet kommer att bedrivas och vad det kommer att innebära för er medlemmar.
Information gällande fönsterarbetet kommer att finnas anslagen, dels hur arbetet utförs, städning av arbetsområde, nyckelhantering och aviseringar.
Ni som ej har möjlighet att närvara på öppet hus är välkomna att
Kontakta oss för info.
fahed@fmsbygg.se

Varmt välkommen önskar vi på FMS Bygg

PS. Alla i föreningen som är intresserade av att ta del av information om hur sanering och fönsterbyten kommer att gå till i de återstående höghusen är givetvis välkomna på mötet. Inga frågor om ekonomi eller liknande kommer att behandlas på mötet utan det handlar endast om tidsplaner, hur arbetena kommer att gå till och dylikt.


Ventilation VBV 2-8 + ÅBV 1-2

Nedan information gäller för boende på Västra Banvägen 2-8, samt Åkersbergavägen 1-2:

Åkersberga 2019-04-24

Efter det att våra fläktar har blivit bytta skall nu ventilationen rengöras och injusteras.
Detta kommer göras på två separata arbetsdagar.
Den första dagen görs all ventilation rent och på arbetsdag två justeras ventilation så att rätt luftväxling uppnås.
Det kan bli några dagar mellan dessa två tillfällen.

Det är viktigt att entreprenören (MK contracting AB) kommer in i er lägenhet på aviserade tidpunkter, denna avisering kommer läggas i brevinkasten ca 1 vecka innan första arbetsdagen.
Om ni ej kan vara hemma kommer personal från MKC stå i entren och samla in nycklar 7.30-8.00, den dagen ni har fått avisering om.
Ni kan även lämna nycklar till en granne om ni vill.

Eventuella extra kostnader för föreningen orsakade av att entreprenören ej kommer in i en medlems lägenhet kan komma att faktureras till den som orsakade kostnaden.

Arbetet kommer börja vecka 18 på Västra banvägen 2 och avslutas vecka 21 på Åkersbergavägen 1.

Frågor besvaras av Oskar suppleant Brf Spåret 0739887809


Föreningsstämman 2019

2019 års föreningsstämma ägde rum onsdagen den 24 april 2019. Ny styrelse valdes enligt valberedningens förslag.


Höjning av årsavgiften

Styrelsen har beslutat att höja årsavgiften från 1 juli 2019 med 2%.
För parkeringsplatser höjs avgiften från 1 oktober 2019 för första p-platsen/hushåll. Nya avgifter för parkering utan motorvärmare blir 200kr, med motorvärmare 275kr och för laddplats för elbil blir nya avgiften 450kr.
För andra p-platsen per hushåll (extra p-plats) är avgiften oförändrad.


Fjärrvärmestörningen onsdag kväll, 17 april

Lars Thorell på Eon har informerat föreningen vad som hände onsdag kväll, 17/4 i mail:

Hej !

Som en del av er säkert noterade så hade vi ett avbrott i fjärrvärmeleveransen på Onsdagskvällen. Avbrottet uppkom när man av misstag grävde hål i en av våra ledningar vid arbeten. P g a att det blev ett stort hål på en huvudledning tappade vi trycket i nätet & värmeverket fick nöd stoppas. Under natten gjorde vi en temporär lagning. När vi gör den slutgiltiga lösningen kommer det att beröra kunder på Rallavägen. Men inför det får ni som är berörda en avisering.

https://www.eon.se/privat/avbrott/vaermeavbrott.html Här hittar ni info om eventuella störningar & annan nyttig info.

https://www.eon.se/privat/avbrott/vaermeavbrott/sms–och-mejlservice.html Här kan man anmäla sig för att automatisk information om planerade & akuta avbrott.

Glad Påsk önskar vi på E.ON . Vi ber om ursäkt för avbrottet & hoppas att ni inte blev allt för drabbade.

M V H / Lasse


Paus i fönsterbytet?

Medlemmar har uppmärksammat oss på att det för närvarande inte pågår någon aktivitet vid FMS Byggs etableringsplats. Blir det förseningar nu? Varför arbetas det inte?
Behovet av asbest sanering i höghusen blev en obehaglig överraskning för oss alla, inte minst för dom boende där. Tidplaner och planering fick göras om.
Just nu väntar FMS på dom plåtar som ska monteras på väggarna på Västra Banvägen 20. Saneringen gick fortare än beräknat och man ligger därför före i tidsschemat.
Västra Banvägen 20 är ju först ut av höghusen och när man är klar där kommer en ny tidsplan att tas fram som förhoppningsvis krymper tidsåtgången per återstående hus något.
[2019-04-10]


Föreningsstämman 2019

2019 års föreningsstämma äger rum onsdagen den 24 april 2019, klockan 18:00 i Trälhavet, Folkets Hus. Kaffe och bullar bjuds det på en halvtimma före mötet.

Kallelse
Årsredovisning 2018

Månadsbrev för april

Månadsbrev för april finns nu att läsa.

Läs mer

Värmen åter i hela föreningen

Elementen åter varma på Åkersbergavägen 2 + Västra Banvägen 2-8.
[2019-04-04, kl. 19:10]


Elementen kalla i delar av BRF

Elementen är kalla på Åkersbergavägen 2 + Västra Banvägen 2-8. Tekniker anländer kl. 18 för åtgärd. Troligt är det åtgärdat inom en timma därefter. Uppdateringar kommer.
[2019-04-04, kl. 17:15]


Värme/Varmvatten åter OK

Varmvatten och värme har (äntligen) kommit tillbaka i hela föreningen. Tekniker har lämnat Brf Spåret.
[2019-04-03, kl. 19:20]


Inget varmvatten – Ingen värme

Varmvatten och värme har kommit tillbaka i nästan hela föreningen. Nu återstår endast Västra Banvägen 20, 22-24. Arbete pågår i sista undercentralen.
[2019-04-03, kl. 18:55]


Lekstugan VBV 24B

Reparation av lekstugan på gården Västra Banvägen 24B pågår under några veckor. Bl.a ska taket åtgärdas.
[2019-04-01]


TV & Internet = OK


Ingen TV – Inget internet

Stor störning i Åkersberga på fredagsmorgonen. Ingen TV – Inget internet.
Läs mer hos Telenor.
[2019-03-29, kl. 06:00]


El saknas i motorvärmare ÅBV 1

Tyvärr har Eon inte slutfört installationen av el till P-platserna på Åkersbergavägen 1. Det är i dagsläget oklart när elen kommer att kopplas in.
[2019-03-28]


Driftavbrott i fjärrvärmeleveransen Österåker

Onsdagen den 27/3 klockan 22:00 till Torsdagen 28/3 07:00 kommer E.ON att utföra reparationsarbeten i Värmeverket. Dålig tillgång på varmvatten blir en konsekvens.

Läs mer

Grovsops container

Grovsop container kommer att finnas fredag 12 april kl. 10-12, samt lördag-söndag 13-14 april kl. 13-15 vid Västra Banvägen 22.


Status saneringen VBV 20

[2019-03-13]
Saneringsarbetena beräknas vara klara om ca två veckor. Därefter kommer sanerarna att behöva komma in i lägenheterna och ta bort tejpen. Sedan sätter vi på ventilationsfläkten, och vädringsfönster och balkonger kan återigen användas.


Månadsbrev för mars

Månadsbrev för mars finns nu att läsa.

Läs mer

Brf Spårets samrådssvar till Åkersbergas stadsplan

Kommunen har haft möte med flera fastighetsägare runt bl a Västra Banvägen med anledning av att man stadsplanerar för Åkersberga stad. Stadsplanen hittar du här.
Styrelsen har lämnat in synpunkter som du kan läsa här. Styrelsen har bjudit in kommunen till att hålla ett informationsmöte den 28 mars där alla medlemmar i Brf Spåret är välkomna. Inbjudan hittar du här.

Varför har styrelsen lämnat det här samrådssvaret (dom här synpunkterna) ?

Från styrelsen har vi valt att se möjligheter snarare än svårigheter. Åkersberga stad kommer att byggas, så vad vi än gör, så kommer vi i framtiden att ha stora bygg-projekt i vår närhet. Stora delar av marken öster om järnvägen ägs av kommunen, så där kommer det att byggas.

För styrelsen har det varit viktigt att bostadsrättsföreningen Spåret samt nuvarande och framtida styrelser skall ha möjlighet att dra fördel av den nya stadsplanen, utan att ha skyldighet att göra några förändringar. Om kommunen mot förmodan skulle expropriera våra parkeringar så kommer föreningen att få väsentligt bättre betalt för marken om den planerats som byggbar mark, än om den förblir parkeringsmark.

Läs samrådssvaret här.

Stadsplanen för Åkersberga hittar ni här

Angående planen för Åkersberga stad:

Den primära mailadressen som bör användas vid kontakt med kommunen om man skulle vilja begära ut handlingar eller liknande är: plan.exploatering@osteraker.se


Informationsmöte om planprogrammet för Åkersberga stad

Torsdagen den 28 mars kl 17.30 i salen GRYNNAN, Stationsgränd 16, 1 tr ner i Folkets hus kommer representanter från Österåkers kommun att informera om arbetet med stadsplanen samt svara på frågor om planarbetet. Därefter besvarar styrelsen för BRF Spåret frågor om styrelsens samrådssvar till kommunen.

Anmäl dig till mötet via e-post info@brfsparet.se eller en lapp i föreningens brevlåda på Åkersbergavägen 1B senast den 25 mars. Ingen anmälan per telefon!

Styrelsen planerar att avsluta mötet genom att bilda en informations- och kontaktgrupp med deltagande från medlemmarna, samt att samla ihop medlemmarnas synpunkter via e-post och förmedla dem till kommunens representanter under veckorna som följer.

Välkomna
Styrelsen
2019-03-07


Vägarbete Åkersbergavägen 1

Eon arbetar/har arbetat vid Åkersbergavägen 1 för att få fram el till motorvärmare på vår nya parkeringsplats.


Polisen varnar för falska telefonsamtal

Läs mer

Månadsbrev för februari i portar och här

Läs mer

Stadsplanen för Åkersberga hittar ni här

Läs mer

Snart börjar saneringen på VBV 20

Viktig information om kommande asbest sanering inför fönsterbytet på Västra Banvägen 20 finns på vår sida om fönsterbytet. Informationen är givetvis högintressant för boende i övriga höghus inför kommande motsvarande arbete där.
[2019-02-13]


Internrevisor sökes

Valberedningen behöver komma i kontakt med medlemmar som besitter revisor kompetens. Hör av er omgående till Ing-Marie Tillander imtillander@gmail.com – telefon 076-8421104.


Besöksparkeringar

Avgiftsbelagda besöksparkeringar finns vid Västra Banvägen 22-24 (plats 1-6), samt vid Västra Banvägen 20 (plats 61-72). Q-park skriver böter om avgift inte erlagds eller vid parkering på övriga ytor på föreningens mark. (Gäller inte i- och ur-lastning eller parkering på hyrd plats).


Föreningsstämman 2019

2019 års föreningsstämma äger rum den 24 april 2019, klockan 18:00 i Folkets Hus. Kaffe och bullar bjuds det på innan mötet. Vi återkommer givetvis med en ”mer formell” inbjudan tillsammans med årsredovisningen.
Motioner lämnas i postlådan på Åkersbergavägen 1B eller via e-post info@brfsparet.se senast 28 februari.


Årets första månadsbrev

Läs mer

Kompletterande information till V.Banv 20

På fredag den 25 januari kommer ställningsfirman att köra ut material till VBV 20. På måndag morgon, 28 januari, kommer byggnadsställningar att börja byggas upp runt huset.

Mer info från FMS Bygg

Kommunalt övertagande av Västra Banvägen

Österåkers Kommunstyrelse har beslutat att bifalla Björn Molins (RP) motion att Västra Banvägen ska överföras till kommunalt huvudmannaskap. Det formella beslutet fattades av Kommunfullmäktige den 28 januari 2019. Västra Banvägen förvaltas idag av Österskärs Vägförening där Brf Spårets andel utgör 13,11 procent.


Sanering Västra Banvägen 20

Viktig information om kommande asbest sanering inför fönsterbytet på Västra Banvägen 20 finns nu på vår sida om fönsterbytet. Informationen är givetvis högintressant för boende i övriga höghus inför kommande motsvarande arbete där.

Läs mer

[2019-01-16]


Vädjan från Valberedningen!

Tre av Spårets 6 ordinarie styrelseledamöter har meddelat att man i samband med föreningsstämman 2019 avser lämna sina uppdrag. Samtidigt står vår förening inför ett intensivt verksamhetsår. Ska vi klara detta och året bli lyckosamt krävs att alla vi medlemmar rannsakar våra samveten och överväger att göra en insats för vårt gemensamma boende och därmed bästa.

De kompetenser styrelsen har behov av att ersätta gäller områdena ordning och reda, dvs en föreningssekreterare; underhållet av våra byggnader, dvs en fastighetsansvarig och underhållet av vår yttre miljö, dvs en miljöansvarig.

Kontakta någon av oss i valberedningen så att vi kan komma överens om tid för ömsesidigt informationsutbyte.

Ing-Marie Tillander (ordf.) – 076-8421104 – imtillander@gmail.com
Karin Göras – 070-5903259 – karingoeras@gmail.com
Christer Lefrell – 073-8436559 – christer.lefrell@tele2.se


Finns behov av en extra P-plats?

Det finns nu 18 st lediga P-platser som kan hyras av dem som behöver ytterligare en plats. Platserna med motorvärmare kostar 400 kr/ månad och platser utan kostar 300 kr/månad.
Anmäl intresse via e-post info@brfsparet.se eller genom att lägga en lapp med namn och lägenhetsnummer i föreningens brevlåda senast den 20 januari 2019 (EJ TELEFON!).

Om fler än 18 boende vill ha ytterligare en P-plats kommer vi att låta vår revisor dra de 18 lyckliga vinnarna den 21 januari, och kontrakt kan skrivas tisdag 22 januari eller tisdag 29 januari.

Ytterligare 68 P-platser tillkommer i augusti 2019, och i samband med det kommer en del omflyttningar av platser att ske, samt ny möjlighet att få parkering nr 2.

Styrelsen


Mindre driftstörningar för vatten onsdag 2/1

Roslagsvatten informerar på sin hemsida:
”Vattenledningen kommer att lagas med början under onsdagen. Mindre driftstörningar kan ske i samband med reparationen.”
[2019-01-01]


Större vattenläcka i Österåker

Dåligt tryck på vattnet bl.a. på Västra Banvägen 22A.
[2019-01-01; kl. 08:20]

Klar rapporterat av Roslagsvatten.
[2019-01-01; kl. 10:30]

Läs mer