Mitt HSB

För oss i bostadsrättsföreningen har HSB en webbsida, Mitt HSB, där du enkelt kan logga in med ditt bankid.
Här kan du se dina avier, betalningar och göra felanmälningar. Kanske är du lyckligt ovetande om att pengar finns på lägenhetens inre fond. Några lägenheter har fortfarande pengar kvar. Kan upptäckas på ”Mitt HSB”.

Mitt HSB

Informationsblad för mars

Informationsblad för mars finns nu att läsa.

Läs mer

KabelTV och Telenor Stream

Styrelsen har tecknat ett nytt förmånligt avtal på 5 år med Telenor för Kabel-TV. I avtalet ingår förutom Basutbudet numera även Telenor Stream, en tjänst som ger oss möjlighet att se på TV på smarta telefoner, plattor och datorer via internet. Läs mer på vår brfsparet.se/tv.


Årets föreningsstämma

Preliminärt datum för årets föreningsstämma är onsdag 2021-04-28. I likhet med andra brf föreningar blir stämman i år helt digital p.g.a. Covid-19. Mer information kommer givetvis. Sista dag för motioner är 2021-02-28.


Informationsblad för februari

Informationsblad för februari finns nu att läsa.

Läs mer

Rörinfodringar

Arbetena på VBV 20 har gått mycket bra och är i stort sett klara. Förberedande arbeten pågår på VBV 16.

Tidplan för de fortsatta arbetena:

VBV 16...........februari
VBV 14...........mars
VBV 22-24...april-maj
VBV 12...........juni
VBV 18...........juli

Entreprenörerna aviserar i detalj inför arbetsstart. De som bor på bottenvåningen i höghusen påverkas mest av arbetena och har redan fått personlig information, övriga boende märker nästan inte att arbetena pågår.


Höjning av avgiften

Årsavgiften (hyran) höjs från 1 april 2021 med 3%. Ingen höjning av avgiften för parkeringsplatser eller förråd.


Vattenläcka åtgärdad

Roslagsvatten har nu arbetat klart med en vattenläcka mellan Västra Banvägen 20 och 22.
[2021-01-27, kl. 13:00]


Vattenläcka

Roslagsvatten arbetar med en vattenläcka mellan Västra Banvägen 20 och 22. Alla bör ha vatten nu, men som sagt, arbete pågår.
[2021-01-21, kl. 20:30]


Informationsblad för januari

Informationsblad för januari finns nu att läsa.

Läs mer

Arbeta i styrelsen?

En bostadsrättsförening måste ha en styrelse för att fungera. Styrelsen tar hand om föreningens skötsel, tillgångar, mark och byggnader. Som boende i en bostadsrättsförening är det naturligt att man intresserar sig för föreningens ekonomi och skötsel. Det här är stor skillnad jämfört med att hyra en lägenhet. Vi är en stor förening med 259 lägenheter så alla kan inte engageras i styrelsen, men när valberedningen kallar dig bör du reflektera över vad just du kan bidra med nu och i framtiden. Utan en komplett styrelse måste allt mer av styrelsearbetet köpas in från externa entreprenörer till en väsentligt högre kostnad än i dag. Kontakta valberedningen före den 28 januari om du eller någon du känner kan/vill vara med i styrelsen; valberedning@brfsparet.se


Arkiv 2020

Arkiv 2019

Arkiv 2018

Arkiv 2017