TV

Kabel-TV via antennuttaget levereras av Telenor. Baspaketet ingår i månadsavgiften.

Digitala kanaler i Bas paketet

För att se dom digitala kanalerna som ingår i Bas paketet behövs ett programkort och en digitalbox från Telenor.
Dessa erhålls utan kostnad efter kontakt med Telenor, telefon 020-222 222. Hos Telenor kan du också beställa Flex paketet för 149 kr/mån eller paket Stor för 249 kr/mån. All fakturering sker från Telenor.
[priser aktuella i december 2019]

Inspelningsbar digitalbox

Om man vill ha en inspelningsbar digitalbox från Telenor går det bra att beställa en sådan för en engångskostnad på 699 kr.
[priser aktuella i december 2019]

Digitala kanaler via CA-modul – Hur använder jag min tv med inbyggd box?

Om din TV klarar av sändningstekniken DVB-C (KabelTV) och har plats för en s.k. CA-modul kan du beställa en sådan modul från Telenor för en engångskostnad på 399 kr. Du kan då se dom digitala kanalerna utan en digitalbox. (Programkortet stoppas i CA-modulen). Telenor har bra guider och manualer om hur kanalsökning går till för olika fabrikat på TV. Klicka här.
[priser aktuella i december 2019]

Läs mer

Digitala kanaler utan programkort eller digitalbox

Du kan se ett fåtal digitala kanaler utan kontakt med Telenor, om din TV klarar av att ta emot DVB-C (KabelTV) signaler.
Digitala kanaler som inte kräver programkort eller digitalbox:
SVT1, SVT2, TV4, TV6, Barnkanalen/SVT24 och Kunskapskanalen.

Analoga kanaler

I månadsavgiften ingår även några analoga kanaler. För att se dom behövs ingen kontakt med Telenor, utan en vanlig kanalsökning på TVn är allt som behövs (sök analoga kanaler).
Dom analoga kanalerna är:
SVT1, SVT2, TV4, TV6, Kunskapskanalen och Barnkanalen/SVT24.

Felanmälan

All felanmälan sker till Telenor på telefon 020-222 222, eller via formulär på Telenors hemsida: https://www.telenor.se/kundservice/kontakta-oss/mejla/